VI VALDE WORKIFY TILL ENTREPRENADFIRMAN

I Långviksmon utanför Örnsköldsvik ligger företaget Forsbergs Bygg & Anläggning. De utför i huvudsak skogsavverkning och skogsvård men även entreprenadarbeten. Det var till den verksamheten som arbetsledare Pär Edlund behövde ett nytt orderhanteringssystem. Valet föll på Workify. Nu har de använt systemet sedan september 2020. 

Forsbergs Bygg och Anläggning AB

Från order till fakturering i ett system

- Jag sökte ett system där jag kunde följa våra order hela vägen från bokning till fakturering, berättar Pär. Workify ger mig överblick över alla jobb och dess status. Jag vet att alla jobb vi utför blir fakturerade och att inget faller mellan stolarna. Dessutom har vi kortat tiden från utfört jobb till fakturering.

Pär är arbetsledare på företaget. Det innebär bland annat att han tar emot beställningar från kunder och delar ut jobb till förarna. Han använder Workify på datorn inne på kontoret och hans sju förare använder det i sina mobiler. Workify är integrerat med ekonomisystemet så fakturaunderlagen hamnar automatiskt hos tjejen som sköter fakturering. Tack vare Workify har mycket av det manuella arbetet i företaget försvunnit, vilket sparar både tid och pengar.

Enkelt och snabbt att byta system

Att byta till Workify var både enkelt och smidigt. Dessutom gick det fort.

- Workify lade in vårt kundregister och våra artikelnummer i systemet. Vi behövde bara ladda ner appen i förarnas mobiler. Det tog en dag och sen var allt klart. Deras support är snabb och engagerad. Det märks att de hela tiden vill göra systemet ännu bättre. Både jag, förarna och våra kunder är jättenöjda!


Vill du också korta tiden från utfört jobb till fakturering?

Kontakta oss på Workify redan idag!

Senast uppdaterad 15 februari 2022