Workify - utvecklat för åkerier tillsammans med våra kunder

Här är några av de som använder Workify idag

”Vi gick från manuellt till digitalt på mindre än ett dygn”

Sandra Högberg är transportledare på Anders Söderberg Transport AB i Grödinge utanför Stockholm. Företaget har arton kranbilar mellan 12 och 110 tonmeter som transporterar och lyfter framförallt byggmaterial åt brädgårdar runt om i Stockholm.
Anders Söderberg Transport AB
Imagegen2
Östgöta Mobilkranar AB

”Administrationen tog mer och mer av min tid och jag kände att jag behövde ett bättre digitalt system”

Viktor Gil äger och driver företaget Östgöta Mobilkranar AB i Norrköping. Verksamheten, som bildades 2015, startade med en mobilkran och utgörs idag av tre mobilkranar, tre kranbilar, en lastväxlare och en teleskoplastare.
Östgöta Mobilkranar AB

”Vi sparar massor av tid med Workify”

Mattias Sjökvist Åkeri AB i Alunda är ett av de företag som testade Workify först. Redan efter några veckors användning kunde de se positiva resultat i form av stora tidsbesparingar och betydligt mindre manuellt arbete. Från början var det bara företagets VD och en av kranförarna som testade appen. Idag är Mattias Sjökvist Åkeri kund och Workify används av samtliga i företaget.
Mattias Sjökvist Åkeri AB
Mattias Sjökvist Åkeri AB
Larssons Gräv och Transport AB

”Hur sjutton stod vi ut tidigare?"

Den frågan ställde sig Agnetha Nilsson, transportledare på Larssons Gräv & Transport på Orust, efter bara några veckors användning av Workify. Tidigare skötte Agnetha all planering, orderhantering och transportledning manuellt. Då företaget har 15 anställda och 12 lastbilar blev det mycket information att hålla i huvudet och mycket onödig tid gick åt.
Larssons Gräv & Transport AB

”Att slippa manuella körsedlar och säkerställa att vi fakturerar alla utförda jobb är största nyttan med Workify”

Med Workify flyter allt mycket smidigare. Jag behöver bara skriva in ordern en gång i systemet sen följer datan med hela vägen till fakturering vilket sparar mycket tid, jag får kontroll och överblick över verksamheten och kan gå tillbaka i historiken och hämta information om jag behöver.
Sköra Lyft och Transport AB
Sköra Lyft och Transport AB

Workify används av åkerier och transportbolag runt om i Sverige

Previous Next