Prova kostnadsfritt i 30 dagar

Prova Workify® kostnadsfritt i 30 dagar! - Workify® är det digitala orderhanteringssystemet som är specifikt anpassad för åkerier och transportföretag.

  • Du spar tid genom avsevärt mindre administration
  • Alla jobb blir fakturerade
  • Kassaflödet ökar
  • Bättre överblick och kontroll
  • Enkelt att använda
  • Kort startsträcka - ni är igång på en dag!

Se filmen om Workify®

Kundcase

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig för en kort demonstration.

Varför Workify®?

Enkelt

Du hanterar enkelt alla dina transporter och jobb var du än befinner dig. Antingen via appen i mobilen eller via din PC på kontoret eller hemma. Appen är lätt att installera, går snabbt att lära sig och är enkel att använda.

Snabbt

Det går snabbt att komma igång med Workify® på företaget. Räkna med en dags arbete, sen är ni igång! Med några enkla knapptryck för du över dina kundregister och artikellistor till Workify® från de bokförings- och faktureringssystem du använder idag. Sen är det bara att börja använda appen.

Tidsbesparande

Med Workify® minskar mängden manuellt pappersarbete. Alla i teamet sparar tid - såväl planeraren och föraren som administratören. Ett medelstort åkeri kan spara över 30 timmar i veckan i minskad administration. Värdefull tid som ni istället kan ägna åt annat.

Överblick

Workify® ger dig överblick över alla jobb och kontroll på hela flödet - från kundorder till fakturering. All information du behöver finns samlad på ett ställe och du slipper oroa dig över att du glömt eller missat att fakturera något utfört jobb. Du kan dessutom enkelt gå tillbaka i historiken om du behöver då allt finns sparat.

Digitalt

Allt loggas digitalt så all data följer med i systemet från kundorder till fakturering. Det innebär att du slipper manuellt arbete som att tyda handskrivna lappar, springa runt och leta körjournaler, fråga efter prisuppgifter samt lägga in fakturaunderlag i faktureringssystemet. I nuläget är Workify® integrerat med ekonomi- och administrationsplattformen Fortnox.

Prisvärt

Workify® förenklar tillvaron och skapar värde för dig, dina kunder och medarbetare för bara 10 kronor om dagen. Det krävs inga investeringar i nya apparater och du betalar endast för de moduler du vill använda. Löpande månadsavgift så länge du är kund.

Prenumerera på våra nyheter