Välkommen Markus Letterås - Ny säljare på Workify

IMG_6412.jpeg
Sedan den 12 april är Markus Letterås ny säljare på Workify. Han kommer närmast från tjänsten som Account Manager på Byggfakta i Hudiksvall där han arbetade med försäljning och affärsutveckling i nästan fjorton år.

Markus är född och uppvuxen i Solna utanför Stockholm. I Hälsingland hamnade han i slutet av 1990-talet tack vare sin fru som är hälsingska. Idag bor familjen i Malsta några mil norr om Hudiksvall.

På Workify kommer Markus att jobba med försäljning, både nykundsbearbetning och merförsäljning till befintliga kunder. Inledningsvis kommer han även att bistå i kundsupporten för att lära känna kunderna och sätta sig in i deras behov och utmaningar.

- Första veckan ägnade jag mig mest åt att lära mig Workify, sätta mig in i vårt CRM-system och delta på kunddemos. Denna vecka har jag börjat ringa mina första kundsamtal, både till befintliga kunder och potentiella leads. Det känns väldigt bra och jag ser fram mot att åka ut och träffa dem när tillfälle ges framöver, säger Markus.

Skälen att Markus sökte jobbet på Workify är flera. Dels kände han att han ville ha en ny utmaning efter många år hos samma arbetsgivare och dels ser han stor potential i Workify. Han fick dessutom en god känsla när han träffade Workifys VD Stefan Onkenhout under intervjuerna.

- Workify är inne i en spännande fas. Det händer otroligt mycket på utvecklingsfronten och vi får in nya leads varje vecka. Det känns som en fantastisk möjlighet att få vara med på denna utvecklingsresa och bygga företaget framåt. Att tacka ja till det här jobbet känns som ett superbeslut, säger Markus.

Tillbaka

Prenumerera på våra nyheter