ProFlowApp byter namn till Workify®

Workify FB2.png

Det smarta och innovativa driftstödssystemet ProFlowApp tar nu ytterligare ett steg framåt genom att integrera ett flertal efterfrågade funktioner. I samband med uppdateringen byter även systemet namn till Workify®.

”I och med att vi uppdaterar appen med dessa nya funktioner så känns Workify® som ett perfekt namn. Namnet beskriver grundidén i vår produkt vilket är att optimera flödet genom hela arbetskedjan – från kundorder och planering till utförande, återrapportering och fakturering” säger Stefan Onkenhout, Innovationschef på Hiab och ansvarig för Workify®.

Den senast tillagda funktionen är Containerhantering. Nytt sedan lansering är även Prislistehantering samt integration med ekonomisystemen Fortnox och Visma Administration. GPS-spårning, Tidrapportering och Kundportal är planerat inför kommande kvartal.

Containerhanteringsmodulen innebär att Workify®-användarna enkelt kan hantera uthyrning av t.ex. flak och containrar och samtidigt få en tydlig överblick över beläggningsgrad, historik och placering.

Med GPS-spårning blir det möjligt att planera befintliga och inkommande uppdrag för att kunna utföra dessa både snabbare och till högre lönsamhet. Tidrapportering kommer att kunna integreras med lönesystem och Kundportalen innebär att kunden kan lägga förfrågningar och beställningar direkt i webben.

”Det känns som vi nu kan erbjuda en mer komplett lösning på många av de problem som både transportledare, förare och administratörer ofta upplever i sina dagliga jobb. Vi har fått fantastiskt bra respons från våra kunder hittills och vi ser fram emot att höra vad de tycker om de nya funktionerna i Workify®” fortsätter Stefan.

Workify® (tidigare ProFlowApp) är ett driftstödssystem där Transportledaren tar emot och fördelar order från kunderna genom systemet, förarna får all information de behöver direkt i mobilen och administratören får alla underlag till faktureringen digitalt.


För mer information, kontakta

Stefan Onkenhout
Innovationschef på Hiab och ansvarig för Workify®
070 - 307 14 30

Joakim Karlson
Workify® Sales
073- 073 67 96

Tillbaka

Prenumerera på våra nyheter