Nu kan du koppla Workify till Fortnox

Från och med idag är det möjligt att integrera Workify med ekonomi- och administrationsplattformen Fortnox. Det innebär att du som är kund till Workify och använder Fortnox nu kan digitalisera hela processen - från planering av kundorder till skickad faktura. 

Imagegen.Ashx (4)

Workify är en app för trafikledning och orderhantering. Appen är utvecklad utifrån faktiska verksamhetsbehov i åkeri– och entreprenadbranschen och erbjuder möjlighet att digitalisera hela flödet från kundorder till fakturering. Redan från start har man digitaliserat informationsflödet i arbetsprocessen, men faktureringen har gjorts manuellt. Det slipper man nu.

- När vi varit ute och träffat kunder till Workify har många efterfrågat just kopplingen till Fortnox och andra administrativa system, säger Stefan Onkenhout, Affärsansvarig på Hiab Customer Performance och ansvarig för Workify. Det känns därför väldigt bra att nu kunna erbjuda det. Vi håller även på att se över möjligheten att integrera Workify med andra administrationssystem framöver.

Fördelarna med Workify är många. De kunder som använder systemet idag berättar att de minskat mängden administration avsevärt vilket gjort att de fått värdefull tid över till annat. De får överblick och kontroll över sin verksamhet på ett helt annat sätt än tidigare och dessutom är vägen från mottagen beställning till pengar på banken betydligt kortare och mindre tungjobbad.

Många är positivt överraskade över hur snabbt man kommer igång med Workify. Räkna med cirka en dag för att lägga in kundregister och artiklar samt köra en demo för berörda personer på företaget. Sen är det bara att köra igång!

Låter det intressant? Kontakta Stefan på Workify Sales så bjuder vi på en demo!

Senast uppdaterad 23 februari 2021

Fler nyheter


Alla nyheter