Erbjudande December

Testa Workify under en månad helt utan kostnad – vi bjuder på installation, introduktion samt inmatning av era uppgifter så ni snabbt kan komma igång!

Imagegen.Ashx (2)

Workify är appen för dig som är verksam i åkeribranschen. Med Workify effektiviserar och förenklar du din transporthantering, från kundorder till fakturering. Appen förenklar vardagen för såväl trafikplanerare, förare som administratör och gör att du sparar såväl tid som pengar.

Nu kan du testa appen Workify en månad helt utan kostnad – vi bjuder på installation, introduktion på plats samt inmatning av era uppgifter i systemet så ni snabbt kommer igång! Erbjudandet gäller för alla som anmäler sitt intresse senast 31 december 2018.

När du anmält dig kontaktar vi dig och bokar upp en tid när vi kommer till ditt företag. Under besöket registrerar vi era kunduppgifter, artikelnummer samt förare i appen Workify. Vi ser också till att ni får en introduktion till Workify samt att de personer som ska testa appen får den installerad på sina mobiltelefoner/PC. Vi rekommenderar att trafikplaneraren, en eller två förare samt den som sköter fakturering på företaget deltar under testperioden.

Du förbinder dig inte till något – vill du inte fortsätta med Workify efter din testmånad avslutar vi utan att du behöver betala något. Vill du däremot fortsätta är du givetvis varmt välkommen som kund!

Signa upp dig redan idag genom att fylla i dina uppgifter i formuläret här. Skriv JULKLAPP i meddelandefältet. Vi kontaktar dig och bokar en tid då vi kör igång! Observera att du måste anmäla ditt intresse senast den 31 december 2018.

Senast uppdaterad 23 februari 2021

Fler nyheter


Alla nyheter