Digital leveranssedel - ny funktion i Workify

Nu slipper du jaga påskrifter vid leverans och lägga in leveranssedlar manuellt för fakturering. Med Workify skickar du enkelt en digital leveranssedel via sms eller e-post direkt efter utförd leverans. Uppdragsgivaren kan med ett knapptryck godkänna leveransen och du kan skicka fakturan samma dag. Snabbt, smidigt och säkert.

Press3

Problemet med traditionell manuell hantering

Ditt åkeri anlitas för att leverera grus till ett bygge. En av dina chaufförer åker dit för att leverera. Det finns ingen arbetsledare på plats när chauffören kommer så han lämnar av lasten på överenskommen plats och åker därifrån. På eftermiddagen lämnar han in leveranssedeln till transportledaren på åkerikontoret. Det saknas en underskrift på leveranssedeln. Transportledaren kan inte fakturera jobbet innan leveransen är godkänd. Han får själv åka tillbaka till bygget, leta rätt på arbetsledaren och få en fysisk signatur på leveranssedeln. Därefter åker han tillbaka till kontoret, matar in uppgifterna manuellt i ekonomisystemet och kan därefter fakturera.

Lösningen med Workify och digital hantering

Ditt åkeri anlitas för att leverera grus till ett bygge. En av dina chaufförer åker dit för att leverera. Det finns ingen arbetsledare på plats. När arbetet är klart öppnar chaffören Workify i sin mobiltelefon och skickar en digital leveranssedel i form av en länk till arbetsledaren via SMS eller e-post. Arbetsledaren kan med ett enkelt knapptryck godkänna leveransen oavsett var hen befinner sig. Transportledaren på kontoret får en avisering om det och kan automatiskt skicka ordern vidare till fakturering.

Fördelar för ditt åkeri:

  • Leveranserna säkras enkelt och snabbt med en tydlig digital signatur
  • Möjlighet att fakturera samma dag som leveransen ägt rum
  • Slipper jaga manuella underskrifter och fysiska papper
  • Snabb återkoppling till kund blir en konkurrensfördel

Fördelar för din uppdragsgivare:

  • Får leveransbesked via sms eller e-post direkt efter utförd leverans
  • Kan godkänna leveransen med ett enkelt knapptryck
  • Leveranssedeln innehåller uppgifter om vad som levererats och i vilken mängd, tidsåtgång, plats och vilket telefonnummer som godkänt leveransen

Blir du nyfiken på Workify?
Boka in en gratis demo redan idag. Kontakta info@workifyapp.se

Senast uppdaterad 18 januari 2021

Fler nyheter


Alla nyheter