Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify

Sedan den 1 november är Andreas Lie ny senior systemutvecklare på Workify. Han har arbetat med administrativa mjukvaror sedan 1999, framför allt inom dokumenthantering, avvikelsehantering och integration till ekonomiska system på uppdrag av några av Sveriges största företag. Till Workify sökte han sig då han såg stor potential i både produkten och marknaden och ville vara med och ta företaget till nästa nivå.

Visa Senaste Bilder
Andreas är född och uppvuxen i Hudiksvall. Efter gymnasiet flyttade han till Gävle för att arbeta på ett företag som utvecklade ett patientadministrativt system inom tandvård. Därefter flyttade han till Stockholm och arbetade som konsult och utvecklare. De flesta uppdragen handlade om utveckling av administrativa system för tidsbokning, dokumenthantering, avvikelsehantering och integrationer till andra system för några av Sveriges största företag och myndigheter. År 2000 träffade Andreas sin fru och flyttade tillbaka till Hudiksvall. De senaste 10 åren har han arbetat därifrån när han utfört sina uppdrag ute i landet.

- För ett år sedan sökte IT-bolaget Apptech i Hudiksvall systemutvecklare på uppdrag av en av sina samarbetspartners - Workify. Jag läste på om båda bolagen och kände att det kunde vara något för mig, så jag sökte och fick jobbet, säger Andreas.

Det senaste året har Andreas varit anställd av Apptech som är Workifys partner för systemutveckling. Syftet har varit att lära sig allt om systemet och de olika modulerna, förstå kundernas behov och hur företaget samarbetar med sina kunder för att kontinuerligt utveckla produkten. Den 1 november gick anställningen över till Workify.

- Det känns fantastiskt bra! Jag ser grym potential i både produkten och marknaden och det känns kul att få vara med att bygga upp en produkt som är relativt ny. Min långa erfarenhet inom mjukvaruutveckling gör att jag både kan jobba operativt och komma med råd hur vi ska driva tekniken framåt. Även om den produkt vi har redan är väldigt bra, ser jag flera saker vi kan utveckla för att göra den ännu bättre. Jag ser fram mot att samarbeta ännu närmare våra kunder och det härliga gänget på Workify framöver, säger Andreas.

Senast uppdaterad 09 december 2022

Fler nyheter


Alla nyheter