Aktuellt

”Vi har kunnat dubblera mängden jobb tack vare Workify”

Krille Ekman är ägare och transportledare på Ekmans i Hedesunda. Han har varit pilotkund på Workify ända sedan starten och är den person vars behov låg till grund för att systemet utvecklades från första början. Ekmans har nu använt Workify i drygt två år och resultaten är minst sagt imponerande.

Läs mer

Digital leveranssedel - ny funktion i Workify

Nu slipper du jaga påskrifter vid leverans och lägga in leveranssedlar manuellt för fakturering. Med Workify skickar du enkelt en digital leveranssedel via sms eller e-post direkt efter utförd leverans. Uppdragsgivaren kan med ett knapptryck godkänna leveransen och du kan skicka fakturan samma dag. Snabbt, smidigt och säkert.

Läs mer

Almi Invest investerar i Workify Sverige AB

Almi Invest investerar två miljoner kronor i SaaS-bolaget Workify, som erbjuder transport-, logistik- och entreprenadföretag digitala lösningar för kundorder, återrapportering och fakturahantering, vilket ger bättre produktivitet, hållbarhet och lönsamhet. I emissionen på totalt fem miljoner kronor deltar även grundarna och övriga investerare. Pengarna ska gå till produktutveckling och marknadsföring.

Läs mer

Workify Sverige AB på egna ben

Workify började som ett digitaliseringsinitiativ på HIAB i Hudiksvall 2017 i syfte att underlätta slutkundernas affärsprocesser. Satsningen drevs som en start-up inom företaget och fick på kort tid flera nöjda kunder. Från och med 1 juli 2020 drivs Workify vidare som eget företag. 

Läs mer

Glad midsommar

Vi önskar alla våra kunder och leverantörer en solig och avkopplande midsommar!

Läs mer

Produktförbättringar

Som du vet jobbar vi ständigt med att förbättra vår produkt. Din feedback är ovärderlig, eftersom vi bestämt oss för att skapa det bästa och mest användarvänliga systemet på marknaden. Här listar vi kommande nyheter.

Läs mer

Efterlysning!

Är det du som har glömt att fakturera 45 000 SEK för denna container? Varje år förloras åtskilliga miljoner i hyresinkomster p.g.a borttappade och bortglömda containrar.

Läs mer

Prenumerera på våra nyheter